Bruiloft muziek door onze bruiloft band

Voor de mooiste dag van uw leven moet alles kloppen, zo ook de bruiloft muziek. Feelings Band is een bruiloft band die uw bruiloft muziek kan verzorgen. Onze bruiloftband zal er alles aan doen om uw familie en vrienden de dansvloer op te krijgen. Van bekende hits en van soul tot swing, onze band voor bruiloft speelt het allemaal. Een band met vele mogelijkheden.

Stel uw perfecte feest samen

U bepaalt wat u wilt horen van onze band bruiloft. Op deze speciale dag wilt u natuurlijk niet dat de romantische nummers van u en uw echtgenoot of echtgenote ontbreken. De bruiloft muziek voor uw feest stellen wij daarom ook graag met u samen. Hierdoor weet onze bruiloft band precies hoe zij voor u het feest van uw leven kunnen geven. U bent vrij om aan te geven welke nummers onze bruiloftband juist wel of juist niet moet spelen. Wij als uw band voor bruiloft houden graag rekening met uw wensen.

Feelings als uw bruiloft band

Onze band voor bruiloft heeft dus van alles in huis. Wij kunnen als bruiloftband groots uit pakken met onze Feelingsband XL. Maar mocht u uw feest vieren voor een kleiner gezelschap kan dit ook met onze Feelings band. Zoek dan ook niet verder naar een band bruiloft en boek Feelings als uw bruiloft band!

Bel ons op: 06 – 14 59 96 17 of neem direct contact met ons op.

Een greep uit het repertoire van onze band:

  • Celine Dion – I wish
  • Chic – Good times
  • Chic – Le freak
  • Doobie Brothers – Long train running